PVC LOGU MONTĀŽA MŪSU MĀJOKĻOS

Kvalitatīviem logiem ir viena no galvenajām lomām mūsu mājokļa tehniskā stāvokļa teicamam līmenim. Mūsdienās izgatavotie logi stipri atšķiras no tiem, kādus bijām raduši redzēt pirms gadiem 30 un vēl agrāk. Ja pavēro populārākos materiālus no kuriem tiek izgatavoti logi, pirmās pozīcijas saglabā PVC un pēcāk alumīnijs un koks. Nemaz ne tik sen PVC logu izgatavošana un montāža bija īsta nozares inovācija. Sākotnēji šie logi bija biroju ēkās, ražotnēs un skolās, un pēcāk jau privātmājās. Ar vien retāk namu fasādēs varam ieraudzīt vecā kaluma koka logus. Tā pat, noderīgs aksesuārs jaunajiem logiem, būs insektu tīkls, kas būs īpaši novērtēts karstos vasaras vakaros, īpaši tajos mājokļos, kas atrodas ūdenstilpņu tuvumā.

PLASTMASAS UN DZELZS DURVJU UZSTĀDĪŠANA MĀJĀ VAI DZĪVOKLĪ

Logu montāžas pakalpojumu sniedzēji, bieži vien piedāvā dažādus saistītos papildus pakalpojumus. Saprotams, ka labas durvis nāk komplektā ar labām atslēgām(spied šeit – https://labologuagentura.lv/). Arī durvīm ir savas stila tendences 21.gadsimtā. Piemēram, PVC durvis tiek montētas balkonos un lodžijās. Saprotams, ka šāda veida durvis var arī aizslēgt. Savukārt metāla durvis varam redzēt pie dzīvokļu un māju parādes ieejām. Jāņem vērā, ka metāla durvis noteikti nāks komplektā ar drošu atslēgu.

PVC LOGU MONTĀŽA UN APDARES DARBI JŪS MĀJĀS

Pie iekšējās un ārējās apdares darbiem varam minēt ne tikai palodžu montāžu, bet arī logu aiļu kosmētisko un tehnisko savešanu kārtībā. Diez vai varēsit iedomāties logu bez palodzēm. Neatkarīgi no montēto logu materiāla, kā beigu elements tiks uzstādītas palodzes. Nevajag baidīties, ka logu montāžas, apdares un palodžu montāža prasīs daudz laika, jo kvalificēti meistari darbu paveiks ātri un bez liekām problēmām.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *