KĀ IZVĒLĒTES KRĀSNI VAI KAMĪNU?

Ik vienam no mums patīk siltums un komforts, tādēļ skaidra, ka sākoties ziemas mēnešiem ir nepieciešams domāt par telpu apsildīšanu. Centrālapkure, apkures katli, siltā gaisa izpūšana telpā, krāsnis un plītis – spēj tik izvēlēties. Lai saprastu kāds apkures veids ir piemērotākais, jāizvērtē daži kritēriji – kādas telpas jāapkurina, cik bieži, kādi ir kurināšanas paradumi. Kamēr daudzdzīvokļu namos izmanto centralizēto apkures sistēmu, privātmāju iespējas ir elastīgākas – apkures katli, krāsnis un kamīni. Mums tiek pierastās podiņu krāsnis pēdējos gados tiek aktīvi aizstātas ar ziepakmens krāsnīm un kamīniem. Tie ir askētiski un mūsdienīgi, kā arī lieliski iederas jau esošajā interjerā. Vairāk informācijas ir iespējams apskatīt uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk norādītajā rakstā!

MŪSDIENĪGI STŪRA KAMĪNI UN KRĀSNIS JEBKURAI TELPAI MĀJOKLĪ

Krāsnīm un kamīniem vienmēr ir bijusi liela loma telpas gaisotnes veidošanā. Kamīni tiek izvēlēti lielākām telpām, taču mūsdienīgie stūra kamīni ļauj tos izvietot telpas stūrī, tādējādi neaizņemot daudz vietas. Tas ir lielisks risinājums telpu apkurei, jo ir kompakts un askētisks. Dizaina un krāsu iespējas ir dažādas un sev piemērotu atradīs gan tie, kuri ir klasiskā stila piekritēji, gan tie, kuriem patīk interjeram piedot nelielu odziņu. Piedāvājumā ir iespējams atrast arī dažādas pievienotās vērtības esošajiem modeļiem, piemēram, malkas cepeškrāsni. Iespējams izveidot krāsnis arī pēc individuāliem pasūtījumiem tieši tādu, kādu vēlaties! Ziepjakmens ir ļoti pateicīgs materiāls – to ir viegli veidot un apstrādāt, kā arī tas ātri uzsilst un tur siltumu.

KĀ IZVĒLĒTIES PIRTS KRĀSNI?

Saunas un pirts krāsnis ir atsevišķa preču grupa. Izvēloties šāda veida apkures iekārtas savai pirtij un pirts priekštelpai, ir iespējams piemeklēt tieši tādu, kas nepieciešama konkrētam telpu izvietojumam. Ja aiz pirts sienas atrodas priekštelpa, kurā iekārtota atpūtas zona, tad ērts risinājums būs pirts kamīnkrāsns, kas silda gan pirts telpu, gan priekštelpu, piešķirot patīkamu un siltu atmosfēru. Zināms, ka latviešiem un arī citām kultūrām pirts ir attīrīšanās un relaksācijas vieta, tādēļ daudzi pirtis un saunas izvēlas kā atpūtas vietu. Pirts krāsnis iederēsies jebkāda stila telpās, jo parocīgais Skandināvu dizains tās padara askētiskas un neitrālas. Nevajag aizmirst par pareizu krāsns kopšanu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *