IZPLATĪTĀKIE LOGU MONTĀŽAS MATERIĀLI

Logi, noteikti, ir tas komponents bez kura nav iedomājama neviena māja. Dabiskāku gaismas avotu telpai būs grūti uziet, pie tam, logi veic arī ventilācijas funkciju un var kalpot arī kā dekoratīvs elements mājas fasādē. Jau izsenis logam ir bijusi ne vien funkcionāla, bet arī dekoratīva loma arhitektūras stila un laikmeta atspoguļošanai, kas ir īpaši novērojams ne viens sakrālu celtņu arhitektūrā, bet arī dzīvojamo ēku fasādēs arī mūsdienās. Par laimi, mūsdienās gan tehnoloģiskās, gan materiālās iespējas ir daudz lielākas, līdz ar to logu montāžas uzņēmumiem nav problēmu izpildīt jebkuru klienta vēlmi, kas rodas saistībā ar logu montāžu.

Uzzini vairāk – http://logunams.lv/

Pirms gadiem divdesmit, Latvijā lielu popularitāti iemantoja plastmasas, jeb PVC logi, kas ātri vien kļuva par aizstājēju koka logiem gan dzīvojamām mājām, gan  biroja ēkām. Pakešu logi, jeb plastikāta logi, ir pats izplatītākais logu veids, tie ir tik pat funkcionāli, izturīgāki par koka logiem. Bieži vien klienti izvēlas arī alumīnija logus. Alumīnija logi ir droši, ar labu ventilāciju un ugunsdroši. Alumīnija logi ir ar ļoti augstu izturību, tādēļ mēdz kalpot teju četras reizes ilgāk kā plastikāta un koka logi. Alumīnija logu rāmji ir lieliski savienojami ar jebkāda veida ēkas fasādi, piedevām tie neizskatās smagnēji un ekscentriski, kā sākotnēji varētu likties. Ļoti svarīgi, lai logu montāža notiktu profesionāli, izmantojot pareizas tehnikas un kvalitatīvus manteriālus, jo nepareizi uzstādīti logi var radīt dažādas problēmas – kondensāta un mitruma uzkrāšanossliktas ventilācijas rezultātā, attiecīgi mitrums kalpo kā laba augsne pelējuma sēnītei un citām nepatīkamām lietām.

IEKŠĒJĀ UN ĀRĒJĀ APDARE TAVAI MĀJAI

Bez piemērota iekšējās un ārējās apdares pēc lou montāžas, nav iedomājama.. Kosmētiskā apdare tiek veikta gan loga iekšējai, gan ārējai daļai un ietver palodžu uzstādīšanu. Abas palodzes parasti tiek veidotas gan ņemot vērā klienta vēlmes, gan piemērojot to, kas ir atbilstošāks ārējai fasādei.

GARĀŽAS VĀRTI UN DURVJU MONTĀŽA.

Kad ir iemontēti izturīgi un kvalitatīvi logi, nepieciešams ķerties arī pie izturīgu durvju, vārtu vai garāžas vārtu uzstādīšanas savam īpašumam. Saprotams, pastāv iespēja visus šos elementus pasūtīt vienādā stilā, lai fasādes eksterjers būtu gaumīgs un acij tīkas, ne vien funkcionāls.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *