KAS IR SUP DĒLIS JEB SUPOŠANA?

Skaistā vasaras dienā neviens negrib savas dienas vadīt atrodoties telpās pie tv vai datoa ekrāniem vai arī atvaļinājumu vai brīvdienas pavadīt četrās sienās. Aktīvā atpūta pie dabas, lieliski palīdz atslābināt gan ķermeni, gan arī prātu no ikdienas pienākumiem un arī palīdz atjaunot spēkus. Ja ir vēlme pavadīt brīvo laiku pie ūdens, tad katram interesentam ir iespējams izvēlēties dažādus aktivitāšu veidus – laivu noma, buru jahtas noma, katamarānu noma, arī sup dēļu noma, kas pēdējā laikā ir ļoti aktuāla. Katru sezonu piedāvājums tiek papildināts ar jaunām, interesantām aktivitātēm.

Pēdējo pāris gadu laikā īpaši pieprasīta ir kļuvusi supošana. Daudziem joprojām šis vārds vai aktivitāte ir klāta ar noslēpumu plīvuru, tāpēc, nelela informācija par to, kas tas īsti ir un vai tas ir piemērots visiem, izstāstīsim zemāk. Supošana ir sāisinājums no Stand uo Puddle boarding jēdziena, kas vistiešākā veidā nosauc to, kā notiek braukšana ar sup dēli – uz tā tiek stāvēts un uz priekšu tiek ar aira palīdzību. Sup dēļus mēdz iedalīt dažādās grupās, tādēļ sākumā, nebūtu par skādi iepazīties ar nepieciešamo informāciju par to, kā šo izklaidi baudīt droši. Jebkurš, kurš piedāvā sup dēļu nomu, bez šaubām pastāstīs par visām niansēm, tostarp to, kuru dēli izvēlēties – cieto vai piepūšamo.

LAIVU NOMA UN CITI ŪDENS IZKLAIDES VARIANTI LATVIJĀ.
Laikā, kad aktīvā atpūta uz ūdens un to tuvumā ir īpaši aktuāla un arī pieprasīta, ir svarīgi spēt apmeklētājiem radīt interesantas brīvā laika pavadīšanas opcijas. Laivu īre, Sup īre, buru jahtas noma, velosipēdu īre un pat katamarānu īre ir tikai daži no pakalpojumiem, kas tiek piedāvāti atpūsties gribētājiem. Atpūta ar ģimeni un draugiem var izvērsties vēl tīkamāka un jautrāka, kā licies iepriekš! Bet, ieteikums visiem atpūtniekiem – pirms došanās pie dabas, savā starpā vienoties par aktivitātēm, noteikti nenāks par sliktu un līdz ar to, laicīgi būs iespējams sameklēt sev piemērotus un izdevīgus piedāvājumus, lai atpūta izdotos pa visiem 100 procentiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *