Labākās lēcas Jūsu acīm

Mēģinot palīdzētu slimniekiem labāk redzēt, optikas guru vienmēr centās izstrādāt dažādas iekārtas – vienas lēcas binokli, ierīci ar palielināmo stikliņu uc. De Vinci bija 1., kurš ieteica redzes labošanai izmantot priekšmetu, kas sastāv stiklotu tilpni, kas piepildīts ar ūdeni. Līdz 20. gadsimta viducim lēcu pamata daļa bija organiskais stikls. Ļoti slikti izmantojams, kā arī izraisīja diskomfortu un sāpes acīs. Progress lēcu attīstībā notika 20.gadsimta sešdesmitajos gados. Tieši tad čehu ķīmijas lietpratējs Otto Vihterle ņemot talkā asistentu Limu uzgāja iepriekš neredzētu polimēra hidrogēlu – hidroksietil cietes metakrilātu, kuram ir raksturīgas unikālas valguma uzsūkšanās spējas, nemainot savu parasto veidolu. septiņdesmitajos. gados jau slavena visā pasaulē uzņēmums Bausch and Lomb izcīnīja atļauju izgatavot lēcas acīm, kuras izstrādātas, lietojot Vihterle kā arī Lim tehnoloģijas, pie tam šodien tas vēl labāk ir pilnveidots. Un mūsdienās izpētes optiskās korekcijas nozarē netipinās nekustīgi, šī joma pastāvīgi attīstās.

Plašs lēcu piedāvājums mūsdienās – https://www.manaslecas.lv/lv/kontaktlecas-acuvue-oasys

Lēcas un to dažādā izmantošana

Kontaktlēcas dalās gan pēc vielas, no kā tās tiek taisītas, gan pēc laikā lēcu maiņai, arī no nodiluma, gan pēc optiskām iezīmēm un to krāsas. Šis iedalījums arī ietekmē lēcas cenas. Taču galvenokārt lēcas acīm tiek iedalītas 2 lielās grupās – mīkstās lēcas un cietas. Mīkstās lēcas acīm ņem pārsvarā visi. Mīkstas lēcas acīm dalās jau divās citās dalījumu grupās: hidrogēla lēcas un lēcas ar silikona hidrogēlu. Cietās kontaktlēcas lielākoties nozīmē redzes korekcijai sarežģītos gadījumos, kā piemēram, lielas astigmātisma līmeņa labošanai. Viņas saglabā veidolu, tāpēc nodrošina augstas kvalitātes redzi. Tās tiek veidotas no vielām, kur galvenokārt ir silikons. Turklāt cietajām kontaktlēcām skābekļa caurlaidība ir daudz lielāka, salīdzinot ar mīkstajām lēcām. Tas sekmē bez šaubām to, ka cietās lēcas cena ir augstāka.

Lēcas internetā

Nav noliedzams, ka, nonākot pie lēmuma valkāt lēcas, ir ieteicams sakumā iet pie acu ārsta, lai viņš noteic konkrētas dioptrijas un kāda veida kontaktlēcas nepieciešamas tieši Jums, piem., mīkstas vai cietas un tā tālāk. Ja ir uz rokas lēcu izraksts, tad bez bailēm pērciet kontaktlēcas tiešsaistē. Viennozīmīgi šis būs izdevīgāks un pieejamāks veids, turklāt Jūs varat mierīgi mājās atlaižoties izvēlēties tādas lēcas, kuras gribat pie tam lēcas cena būs pieņemama.

Kur labāk iegādāties kontaktlēcas tiešsaistē?

Skatoties vietni, kas būs Jūsu lēcas interneta veikals, ir svarīgi pievērst pastiprinātu uzmanību tādiem apstākļiem kā informācija par šo veikalu online, noliktavā pieejamo produkcijas esamība, lēcu dažādība, vai ir saistītie produkti un tie ir pieejami, kontaktlēcu cenas līmenis un apmaksas veids. Ir ļoti svarīgi, lai, pērkot lēcas interneta veikalā, vietnē būtu pieejami profesionāli konsultanti, kas pārzina lēcas acīm un var palīdzēt ar izvēli no kataloga, pie tam sniegt atbildi uz klienta jautājumiem. Taisot izvēli, kurā vietā iegādāties lēcas acīm internetā, īpaša uzmanība jāpievērš atsauksmju izpētei, kas ļaus izvēlēties ideālu interneta veikalu, kas pārdod augstas kvalitātes, labu ražotāju lēcas acīm, kam ir visi darbības atļauja kā arī nosūta pasūtījumu laicīgi, vienojoties ar savu klientu kā par kontaktlēcu cenu, gan piegādes laiku.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *