Ar ko gan atšķiras pakešu logi ?

Patlaban ir vēl pieejami tik ļoti dažādi logi, ka var apjukt – koka vai alumīnija logi vai arī ierastie plastikāta logi. Logi atšķiras savā starpā gan pēc profiliem, cik biezs ir stiklojums, kas tad ietekmē to siltumizolāciju. Mūslaiku tehnoloģijas ļauj mums izvēlēties logus jebkāda materiāla, to kvalitāte tiešām būs laba, taču ir jāizvēlas uzticams logu tirgotājs, protams, arī būs pareizi tie jākopj,. Tiešam logi ir mājas sastāvdaļa, kas būs pakļauta saulei, mitrumam, temperatūras iedarbībai, tādēļ logu piemeklēšanai jāpieiet īpaši skrupulozi.

Vairāk lasiet – https://www.aluksniesiem.lv/reklamraksti/logu-nams-logu-montaza-tirdznieciba-un-apkope-132457

Vai arī jebkādu tipu pakešu logi spēs nodrošināt komfortu?

Tagad logu ražotāji sniedz diezgan lielu piedāvājumu ar pakešu logiem, taču neskatoties uz variācijām, labs būs tieši tas logs, kas ir energoefektīvs, lai to noskaidrotu, jāpievērš uzmanība Uw koeficientam. Nākamā lieta ir kvalitatīvi mehānismi, ko beigās noslēdz tāda lieta kā logu montāža, ja šajā gadījumā kaut kas būs izdarīts nepareizi, tad pat augstā logu kvalitāte neglābs Jūsu māju no caurvēja. PVC logi ir iecienīti, tā kā tos viegli kopt, kā arī tie ilgi kalpo un ir ļoti siltumefektīvi, taču uzmanību pievērsiet logu izgatavošanas materiāliem, tie tiešām nedrīkst saturēt svina piejaukumu. Koka logi tiek taisīti no koka lamelēm, kas arī pēc laika nemaina savu formu. Tagad koka logi jau paliek aizvien populārāki, tā kā visi vēlas būt tuvāki ekoloģijai. Bet ražošanas objektos ir pieprasīti alumīnija logi, jo šie logi ir izturīgi, gan pret augstām temperatūrām, gan pret koroziju, taču tie ir dārgi.

Vajadzīga logu montāža – kādā veidā atrast sev meistaru?

Kaut gan sortiments un nosacījumi liekas līdzīgi, jebkuram uzņēmumam ir jau sava darba specifika. Kaut gan katra interneta vietne apgalvo, ka viņu cenas ir labākās, ņemiet vērā, ka cenas tirgū ir ļoti atšķirīgas. Jāņem vērā tas, ka tas, ka nopirkāt logus vēl nav viss, būs vēl jāsūta logu montāža, taču montāžai jābūt kvalitatīvai, lai darbotos garantija. Kvalitatīva montāža paredz pieņemšanas aktu, ir jābūt iekļautai garantijai par paveikto darbu, kā arī jābūt pēc pārdošanas servisam. Standartā kompānijas, kas veic logu montāžu, nodrošina tad arī metāla durvis un arī garāžu vārtus. Tas ir ērti, īpaši, kad Jums bija veiksmīga sadarbība ar logu uzstādītājiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *