Izmēģini jaunu hobiju – supošanu!

Jauninājums supošana vai kā citur dēvēta sup sērfošana jau ir slīdēšana pa ūdeni ar dēli un airi. Katrs jau var iemācīties šo procesu neatkarīgi no Jūsu vecuma vai sagatavošanās līmeņa. Galvenais, kas tad vajadzīgs, ir sup dēļi un airis. Tiem, kuriem nav vispār pieredzes, sup izbraucieni var būt esot uz ceļiem. Šādi var iemācīties turēt līdzsvaru un pakāpeniski celties uz kājām. Pie tam var būt neaprakstāmas sajūtas, tajā brīdī, kad Jūsu supošana ir kājās stāvot! Kā arī sup izbraucieni tiešām ir universāls sports, tā kā suposana var notikt kā upē, dīķī, ezerā, jūra vai pat okeānā. Galvenais, lai laikapstākļi būtu atbilstoši Jūsu izjūtām. Vairāk lasi šeit!

Kādi ir sup dēļi vai to variācijas

Sup dēļi un to tipi tad ir ar dažiem trūkumiem un priekšrocībām. Bet supošana ir tas, ko tieši Jūs gribat, jau ir jāizdala, kas ir svarīgāks: sērfošanas planiera manevrēšanas spēja, stabilitāte, pārgājiena tipa ērtības vai sacīkšu sup dēļi, kas pārsteidz ar ātrumu. Lai sup izbraukumi izdotos, versiet pastiprinātu uzmanību SUP izmēriem kā arī tam apstāklim, kā tie ietekmē dēļa īpašības. Sup dēļi priekš sērfinga taisīti tieši priekš iešanai pa viļņiem. Vispopulārākie ir universālie sup dēļi, tos ražo dažādos izmēros, vairums modeļu ir piepūšami. Atrodiet atbilstošu garumu kā arī platumu pēc Jūsu vēlmēm, garuma, svara, lietošanas līmeņa. Sup dēļi priekš tūrisma nevainojami slīd, savukārt lielā garuma dēļ, tie var uzņemt lielu ātrumu, un to platuma dēļ ir ļoti stabili. Sacensību sup dēļi jau tiek dēvēti par raķeti starp visiem dēļiem. Vēl viena svarīga lieta ir dēļu garums, platums kopā ar biezumu, kas ietekmē to, kāda būs pati supošana. Kā arī neaizmirstam par pamata aprīkojumu – drošības vesti un drošības pavadu, bez tiem nav rekomendējams iet ūdens izklaidēs.

Vai buru jahtas noma būs pilnīgi visas atrakcijas uz ūdens?

Bez šaubām atpūta ar draugiem un atpūta ar ģimeni vienmēr ir patīkama, kaut gan kopā ar draugiem tā visbiežak ir tieši aktīvā atpūta. Ja būs apnikusi pieejamā velosipēdu noma Vecrīgā, kā lieliska alternatīva ir buru jahtas noma, kura būs skaista un neparasta. Bet, kad būsiet nolēmuši, ka gribat, lai ir atpūta ar ģimeni, ieteicams doties kaut kur pie dabas un ideāli, ja pie ūdens. Parasti atpūta ar ģimeni saistās kopā būšanu ar bērniem, šeit lieliska iespēja ir laivu noma vai arī katamarānu noma, protams, ja viesu nama īpašnieks sniedz šādu servisu. Bet mūsdienās jau ir jauns modes trends, turklāt nav svarīgi, vai ir Jums plānota atpūta ar draugiem vai ģimeni, tā jaunā aktīvā atpūta ir interesantie sup izbraucieni. Labakais, ka Jums nemaz nevajag personīgo dēli, šodien daudzās vietās ir atrodama sup noma. Nav noliedzams, ka, kad supošana ir Jūsu ikdienas sastāvdaļa, lētāk tomēr būs nevis sup noma, bet labāk nopirkt sev personīgo dēli.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *