Kā tad atvērt durvis, kad automašīnas vai mājas slēdzene būtu izlūzusi?

Vai pēc grūtas dienas nevarat tikt ārā vai tikt iekšā mājās? Varbūt slēdzene var būt salūzusi, vai arī pats mehānisms ir iestrēdzis, vai atslēga palikusi slēdzenes iekšā? Vairums gadījumu pati pirmā ideja ir piezvanīt mājas saimniekam vai arī pašam mēģināt uzlauzt durvis. Taču slēdzeņu atvēršana pašrocīgi varētu novest jau pie durvju ailes salūzšanas un tad vajadzību steidzami nomainīt viņas. Tomēr mājoklis nav tas vienīgais, kurā var neiekļūt iekšienē. Ko tieši izdarīt, kad auto durvju atvēršana nav realizējama, bet atslēgas ir vai iekšā auto, vai bagāžniekā? Kādā veidā atvērt mašīnas ārdurvis, ja slēdzene būtu iestrēgusi? Priekš tam ir sos durvju atvēršana, kas palīdz klientiem uzzināt vairāk, ko darīt šādās sarežģītās situācijās.

Kā tad saprast, kas nav kārtībā ar slēdzeni?

Parasti, ja slēdzeņu atvēršana būtu neiespējama, pie tam tas ir brāķa dēļ, šajā gadījumā to protams ir jāmaina. Taču pat labākās kvalitātes durvju slēdzenes laikam ejot nolietojas, bet šo lietošana kļūst apgrūtinoša. Tie produkti, kas ražoti no mīksta dzelzs vai, piemēram, alumīnija, saplīst visātrāk.

Jaunās ēkās slēdzeņu mehānismi parasti var tikt bloķēti dabiskās celtnes nosēšanās ietekmē. Mājas iegrimšana ietekmē durvju ailes nobīdi un līdz ar to pasliktinās arī slēdzeņu daļu stāvokli. Sakrātie putekļi, kas nejauši iekrīt slēdzenē, izraisa tās darbības traucējumus. To pat varētu attiecināt arī uz tiem momentiem, kad tieši auto durvju atvēršana apgrūtināta. Dažreiz būtu nepieciešama vien nebūtiskas slēdzenes detaļas iztīrīšana un nomaiņa. Citreiz nodiluma vai nodiluma pakāpe ir tik augsta, kad to nevar atjaunot, bet ir vienkāršāk nekavējoties mainīt visu kopā.
Durvju slēdzenes varētu būt saplīsušas tad, ja pret jebkāda veida durvīm izturas ar fizisku spēku, cērtot durvis ciet. Tas arī varētu ietekmēt to, ka Jums būs nepieciešams durvju remonts.

Slēdzeņu serviss kā arī tā darbinieki – priekšnosacījumi, kā pareizi izdarīt izvēli

Pamata priekšnosacījumi, kuriem vajadzētu atbilst uzņēmumam, kas piedāvā durvju servisu, ir šādi:

  • Pilnīga vietne ar labu satura informāciju tanī. Cienījama kompānija rūpējas tieši par redzējumu, ko tā var atstāt tieši uz pastāvīgo pircēju;
  • Kompānijas darbības uzsākšanas gads. Jo vecāks ir uzņēmums, jo bez šaubām mazāka ir iespēja sastapties ar krāpniekiem;
  • Būtu jāvērš pastiprināta uzmanība šeit, lai arī durvju servisa speciālists, izņemot no ārdurvīm slēdzeni, neaiziet prom, jo bieži vien gadās, ka pēc tam sazinās un vēl pieprasa lielu summu par jaunu slēdzeni un darbu;
  • Eksistē pieejama saziņas veidlapa, tālruņa numurs, savlaicīgas operatoru un dispečeru atbildes uz jautājumiem;
  • Lasiet rekomendācijas tieši par uzņēmumu, kur var būt piedāvāts pats durvju remonts un arī slēdzeņu atvēršana;
  • Esiet uz vietas, kamēr notiek seifa, auto vai durvju atvēršana, sekojiet līdzi pilnīgi visām darbībām;
  • Nomainot durvju slēdzenes, pievērsiet pastiprinātu uzmanību viņu iepakojumam – slēdzeņu komplektam jābūt aizvērtam. Meistaram jāver vaļā tas Jūsu priekšā, vai arī to dara klients pats.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *