KVALITATĪVA AUTO APKOPE JUGLĀ.

Katrs autovadītājs zina, ka par savu auto ir jārūpējas jau no pirmās iegādes dienas, neatkarīgi no tā vai, mašīna pirkta jauna salonā vai iegādāta jau lietota. Laika gaitā jebkurai automašīnai var būt vajadzīga servisa apskate, lai pārbaudītu spēkratu pirms nākošās obligātās tehniskās apskates. Autoserviss Rīgā piedāvā dažāda veida pakalpojumus, kā arī ir sertificēts Lexus un Toyota servisa centrs. Šajā centrā tiek piedāvāti dažādi, populārākie servisa pakalpojumi, piemēram, dzinērju remonts, ritošās daļas diagnostika un remonts, autoelektriķa pakapojumi, riepu un disku balansēšana un viss pārējais, kas ir aktuāls un nepieciešams automašīnas savešanai kārtībā. Pieredzes bagāti automehāniķi, kas regulāri papildina savas zināšanas ne tikai vispārēji, bet arī dažādās speciālās nozarēs, ir īsta vērtība, ko par labu esam atzīst daudzi.

Ieskaties – https://carway.lv/pakalpojums/turbinas-remonts/

AUTOMAŠĪNAS APKOPES SERVISS JUGLĀ.

Jebkurš klients novērtē to, ka servisa centrs piedāvā pēc iespējas plašāku pakalpojumu klāstu, lai daļēji sataisītais auto nav jāvadā no viena servisa uz otru. Autserviss Rīgā piedāvā visu – sākot no riepu balansēšanas, un diagnostikas un beidzot ar auto elektriķa pakalpojumiem. Automašīnai ieodoties servsā, tiek veikta pilna diagnostika, lai saprastu kādas ir problēmas un ar ko sākt. Nevajag bīties no apzīmējuma, ka serviss ir sertificēts konkrētu automašīnas zīmolu apkopes serviss, jo, 99% gadījumu serviss tiek nodrošināts jebkura zīmola un veida transporta līdzekļiem.

ZINOŠI DARBINIEKI, TEICAMS SERVISS UN DAUDZVEIDĪGS SERVISA KLĀSTS.

Ja redzat izkārtni pie automašīnas servisa par to, ka tas ir specializējies kāda noteikta zīmola automašīnu tehniskajai apkopei un remontdarbiem, tad tas nozīmē zinošus un apmācītus darbiniekus, kas lieliski orientēsies problēmsituācijās un spēs piedāvāt risinājumus. Serviss spēj nodrošināt apkopi un pakalpojumus pat 8 automašīnām vienlaicīgi, kas nozīmē to, ka nebūs ilgi jāgaida pakalpojumu izpilde. Servisā ir iespējams arī noregulēt lukturus, uzpildīt kondicionieri vai nomainīt eļļu, kā arī veikt dažādus citus darbus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *