KURŠ UZŅĒMĒJDARBĪBAS VEIDS MŪSU VALSTĪ IR IZPLATĪTĀKAIS?

Viens no vadošajiem uzņēmējdarbības veidiem Latvijā ir kokmateriālu apstrāde, pārstrāde un rūpniecība. Kokrūpniecības uzņēmumi visbiežāk iepērk apaļkokus, dēļ to plašajām izmantošanas iespējām. Kokmateriāli ir arī viena no vadošajām eksporta precēm Latvijā un to allaž novērtē arī vietējā tirgū. Kokrūpniecības uzņēmumi iepērk apaļkokus visā Latvijā, papildus nodrošinot arī blakus pakalpojumus un, protams, visu nepieciešamo dokumentu kārtošanu darījuma veikšanai. Visi pakalpojuma izpildes posmi tiek veikti ar lielu rūpību un atbildību. Protams, ka var uzzināt vairāk uzņēmuma mājas lapā, kā arī zemāk rakstā!

PAPĪRMALKAS IEPIRKŠANAS PROCESS

Lai ražotu papīru, ir nepieciešama celuloze, kuru, savukārt, iegūst no koksnes jeb papīrmalkas. Papīrmalkai parasti piemīt nedaudz zemākas kvalitātes prasības, taču tas nenozīmē, ka tās pielietojums ir šaurāks vai mazāk nozīmīgs, jo to izmanto celulozes iegūšanai. Kā papīrmalku parasti izmanto skuju un atsevišķus lapu kokus, īpaši galotņu daļas vai tos posmus, kuri nav izmantojami zāģbaļķiem vai finierklučiem. Priedes, bērzi, apses un egles ir populārākie papīrmalkas ieguves koki. Papīrmalka, visbiežāk, tiek pārdota garumā, aptuveni, trīs metri un diametrā līdz pat 60 centimetriem. Kokrūpniecības uzņēmumi vislabāk spēs komentēt par papīrmalkas cenām. Mūsdienās vislielāko atbalstu gūst tie uzņēmēji, kuri rūpējas ne tikai paši par savu peļņu, bet arī par apkārtni un apkārtējiem, kas nozīmē atbildīgu rīcību visos pakalpojuma sniegšanas posmos.

KOKRŪPNIECĪBAS FIRMU DARBĪBAS STRATĒĢIJAS LATVIJĀ

Lai atvieglotu darbu ar klientiem visā Latvijā, uzņēmuma filiāles tiek veidotas katrā reģionā. Tas būtiski atvieglo gan pakalpojuma sniegšanu, gan saņemšanu visām iesaistītajām pusēm. Jebkuram uzņēmumam mūsdienās ir nepieciešams dažādot un pilnveidot savu pakalpojumu klāstu, tādēļ kokapstrādes uzņēmumi piedāvā plaša spektra pakalpojumus, kas saistīti ne tikai ar pirkšanu un pārdošanu, bet arī pat moduļu māju izstrādi, montāžu un uzstādīšanu. Modernas tehnoloģijas un inovatīva pieeja ir galvenā atslēga plašam klientu lokam ne tikai Latvijā, bet arī Eiropā. Ņemot vērā to, ka uzņēmuma izaugsme un attīstība ir atkarīga no mūsdienīgas pieejas biznesa virzīšanai, jebkurš uzņēmums vēlas ne tikai gūt panākumus, bet arī rūpēties par saviem klientiem, piedāvājot kvalitatīvus un ilgtspējīgus pakalpojumus arī šādā nozarē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *